Фінансові інструменти для крипто інвестування

Тут різні варіанти для Крипто Інвестування - стратегії, потрфелі, сезони та інша корисна інформація
Crypto_Viktor
Site Admin
Has thanked: 115 times
Been thanked: 228 times

Фінансові інструменти для крипто інвестування

Post by Crypto_Viktor »

🔸 Нова публікація блогу "Прогноз курсу криптовалют"
Індикатори допомагають визначити напрямок тренду, зони перекупленості та недокупленості, а також можливі точки входу і виходу з ринку. Наприклад, індикатор ATR (Average True Range) допомагає виставити стоп-лоси, показуючи можливі зони коливань курсу.

🔸 читати далі статтюІндикатори TradingView

Індикатори TradingView

🔸 Приєднуйтесь до обговорення! ☕
личное сообщение админу пишите в телеграм: @viktortomylin
Crypto_Viktor
Site Admin
Has thanked: 115 times
Been thanked: 228 times

Re: Фінансові інструменти для крипто інвестування

Post by Crypto_Viktor »

Крипто Актив

🔸 Нова публікація крипто блогу українською
Крипто Актив - тут інформація про крипто актив, яким я користуюсь для інвестування. Це означає, що я провів детальний аналіз, якого мені вистачає для додавання цих токенів в свої портфелі

🔸 читати далі статтюКрипто Актив

Image

🔸 Приєднуйтесь до обговорення! ☕
личное сообщение админу пишите в телеграм: @viktortomylin
Kovalchuk_1986
Been thanked: 9 times

Re: Фінансові інструменти для крипто інвестування

Post by Kovalchuk_1986 »

Абсолютно вірно! Індикатор ATR (Average True Range) — це важливий інструмент для оцінки волатильності ринку. Він допомагає трейдерам визначити, як сильно можуть коливатись ціни, що дає змогу адекватно виставляти стоп-лоси, зменшуючи ризики. Це особливо корисно в умовах високої волатильності, коли ціни можуть різко змінюватися в обидва напрямки. Комбінація ATR з іншими індикаторами, такими як RSI чи MACD, дозволяє трейдерам не лише оцінити силу тренду, але й підготуватись до потенційних цінових коливань. Як ви зазвичай комбінуєте ці індикатори у своїх стратегіях?
Post Reply

Return to “Крипто Інвестування 💛💙”