Обговорюємо Прогноз Bitcoin на Тиждень (14.04.25) - Чи Буде Прорив?

Тут розглядаємо аналітику ринку і Прогноз курсу криптовалют - приєднуйтесь до обговорення цієї теми!
Crypto_Viktor
Site Admin
Has thanked: 118 times
Been thanked: 273 times

Обговорюємо Прогноз Bitcoin на Тиждень (14.04.25) - Чи Буде Прорив?

Post by Crypto_Viktor »

Привіт, крипто-ентузіасти! 👋

Знову понеділок, а отже, час для свіжого обговорення головної криптовалюти – Bitcoin. Як ви вже знаєте з мого останнього огляду, присвяченого прогнозу на цей тиждень (14 квітня 2025 року), я бачу досить цікаву картину на ринку.

Після нещодавніх коливань та "чорного понеділка" на фондових ринках, увага знову прикута до Bitcoin. Згідно з моїм аналізом, індекс страху та жадібності показує зменшення страху, а технічні індикатори сигналізують про переважання покупців.

Ми також розглянули квартальну статистику, карту ліквідацій та індекс крипто-ризику. Окрему увагу я приділив аналізу графіків Gold, Bitcoin та альткоїнів, а також домінації Bitcoin.

Основний висновок мого аналізу на цей тиждень – очікування продовження зростання Bitcoin та можливий прорив важливої зони опору на рівні 88K. Індикатори Stochastic та MaxD на тижневому графіку, а також аналіз Lux Algo на денному, вказують на потенціал для подальшого висхідного руху.

Image

А що думаєте ви? Які ваші прогнози на цей тиждень? Чи очікуєте ви прориву вище 88K? Які альткоїни, на вашу думку, покажуть найкращі результати на цьому фоні?

Запрошую всіх до активного обговорення! Діліться своїми думками, аналізами та прогнозами.

Для тих, хто хоче ознайомитися з більш детальним аналізом, запрошую до мого свіжого блог посту: https://ua.kriptovalyuta.com/bitcoin/pr ... 4-04-2025/

📈 Прогноз Біткоїн на Тиждень [14 квітня 2025 року].
➤ відео (#cryptoviktor) -

Вдалих торгів та профіту! 🚀
личное сообщение админу пишите в телеграм: @viktortomylin

Return to “Прогноз курсу криптовалют 💛💙 bitcoin, altcoin 📈”